Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prima arestare după incursiunea ucrainenilor în Kursk. Agenţii FSB au luat de pe stradă o femeie care ar fi divulgat secrete despre "arsenale, baze și depozite"

Rusia nu operează doar militar, ci şi informativ, în încercarea de a stopa incursiunea ucrainenilor din Kursk. FSB a făcut o primă arestare, cel puţin prima publică, după ce armata Kievului a reuşit să intre în Rusia prin sudul ţării.

de Redactia Observator

la 13.08.2024 , 16:39

Prima arestare după incursiunea ucrainenilor în Kursk. Agenţii FSB au luat de pe stradă o femeie care ar fi divulgat secrete despre "arsenale, baze și depozite" - Captura X

Potrivit The Moscow Times, care citează surse din FSB, agenţii Serviciului Federal de Securitate au arestat o femeie, angajată a unei unităţi militare din sudul Rusiei. Aceasta ar fi trimis unui agent al serviciilor militare ucrainene secrete militare despre "arsenale, baze și depozite" ale armatei ruse din zonă. Numele sau gradul femeii nu au fost făcute publice, dar FSB a oferit presei de stat ruse imagini din momentul arestării.

Femeia a fost ridicată de agenţi mascaţi ai FSB direct de pe stradă, urcată într-o maşină şi dusă direct la audieri. Între timp, o altă echipă a FSB îi percheziţiona apartamentul. Dacă aceasta va fi găsită vinovată, va primi 25 de ani de închisoare, pedeapsa maximă pentru trădare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Prima arestare după incursiunea ucrainenilor în Kursk. Agenţii FSB au luat de pe stradă o femeie care ar fi divulgat secrete despre "arsenale, baze și depozite"