Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prima coloană rusă a fost NIMICITĂ! Moscova TRIMITE ALTA

Trupele ucrainiene au lichidat 247 de militari, opt vehicule blindante, două tancuri, două baterii Grad și patru camioane

de Redactia Observator

la 26.08.2014 , 08:23

Trupele ucrainiene au lichidat 247 de militari, opt vehicule blindante, două tancuri, două baterii Grad și patru camioane

Cele mai multe dintre vehiculele blindate din convoiul care a trecut luni frontieră, dinspre Rusia în sudul Ucrainei, au fost distruse de artileria şi aviaţia militară ucraineană, a anunţat serviciul de presă al armatei.

"Convoiul era format, în special, din vehicule blindate, 12 dintre ele fiind distruse după primul atac al armatei. De asemenea, au fost distruse câteva tancuri", anunţă surse din cadrul Operaţiunii antiteroriste(ATO) din estul Ucrainei, conform Deschide.md. "Vehiculele care nu au fost afectate de atacuri s-au deplasat în direcţia localităţii Telmanovo".

Articolul continuă după reclamă

Ulterior ATO a revizuit cifrele și a anunțat că trupele ucrainiene au lichidat 247 de militari, opt vehicule blindante, doua tancuri, doua baterii Grad și patru camioane.

Pe de altă parte, Moscova califică drept "război informaţional" afirmaţiile presei occidentale cu privire la prezenţa unor trupe ruseşti în Ucraina. "Calificăm astfel de afirmaţii drept război informaţional", a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, într-un interviu pentru publicaţia britanică The Daily Telegraph.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Prima coloană rusă a fost NIMICITĂ! Moscova TRIMITE ALTA