Antena Meniu Search
x

Prima ipoteză în cazul româncei de 28 de ani, asasinată în Zaragoza

O româncă de doar 28 de ani a fost asasinată în stil mafiot, chiar în faţa locuinţei sale din Spania. Originară din Sibiu, tânăra a coborât din maşină împreună cu sora ei când doi indivizi au împuşcat-o şi s-au făcut apoi nevăzuţi.

Vezi și

O româncă de doar 28 de ani a fost asasinată în stil mafiot, chiar în faţa locuinţei sale din Spania. Originară din Sibiu, tânăra a coborât din maşină împreună cu sora ei când doi indivizi au împuşcat-o şi s-au făcut apoi nevăzuţi. Presa spaniolă vehiculează că ar fi vorba de o reglare de conturi care ar putea avea legătură cu traficul de droguri.

Tragedia a avut loc aseară, într-o suburbie a oraşului Zaragoza. Criminalii ar fi aşteptat-o pe româncă în faţa casei. Când s-a apropiat au tras şi au fugit cu o maşină roşie.

Poliţia spaniolă spune că fi ar vorba de o crimă cu premeditare, pentru că asasinii ar fi ştiut ora la care românca urma să se întoarcă acasă. Suspecţii ar putea avea legături cu traficul de droguri, cred anchetatorii. Autorii crimei ar avea între 35 şi 40 de ani. La momentul atacului, ei purtau jachete de culoare kaki.

"Mereu îşi găsea ceva de făcut ca să se întreţină. Era menajeră. O chema Maria şi avea 28 de ani", povestește un martor.

Plecată din România împreună cu sora şi cu tatăl ei, Maria Marin avea o relaţie cu un spaniol din zonă. În urmă cu doi ani, bărbatul fusese arestat pentru că deţinea o plantaţie ilegală de marijuana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Prima ipoteză în cazul româncei de 28 de ani, asasinată în Zaragoza