Antena Meniu Search
x

PRIMA REACŢIE a familiei atacatorului din Manchester: Tatăl lui Salman Abedi, ofiţer de securitate, susţine că fiul lui e NEVINOVAT: "Nu credem în uciderea inocenţilor"

Tatăl presupusului atacator sinucigaş de la Manchester susţine că fiul său este nevinovat şi că familia sa "nu crede în uciderea inocenţilor", informează metro.co.uk.

Tatăl presupusului atacator sinucigaş de la Manchester susţine că fiul său este nevinovat şi că familia sa "nu crede în uciderea inocenţilor", informează metro.co.uk

Ramadan Abedi, care se află la Tripoli, a declarat pentru Associated Press: "Nu credem în uciderea inocenţilor. Noi nu facem asta".

Bărbatul a confirmat că Salman Abedi a vizitat Libia în urmă cu o lună şi jumătate şi că celălalt fiu al său, Ismail, a fost arestat în Anglia în această dimineaţă.

El susţine că Salman plănuia să vină din nou în Libia, prin Arabia Saudită, pentru a petrece Ramadanul alături de familie.

Ramadan Abedi a fugit din Tripoli, în 1993, cerând azil politic în Marea Britanie, după ce regimul lui Muammar al-Gaddafi a emis un mandat de arestare pe numele acestuia.

În prezent, tatăl presupusului atacator sinucigaş este administrator al forţe de securitate din Tripoli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » PRIMA REACŢIE a familiei atacatorului din Manchester: Tatăl lui Salman Abedi, ofiţer de securitate, susţine că fiul lui e NEVINOVAT: "Nu credem în uciderea inocenţilor"