Antena Meniu Search
x

Prima TEORIE A CONSPIRAȚIEI în legătură cu atacurile din PARIS: Care e simbolistica obiectivelor vizate. Oficial UE: „Nimic nu e întâmplător!”

A fost o zi aleasă întâmplător? Sunt lipsite de importanță locurile alese de teroriști pentru a ataca? Până la urmă, nici Turnurile Gemene din Statele Unite ale Americii nu au fost lovite de teroriști aleatoriu, ci pentru că erau „simbolul” unei întregi națiuni. La fel și în cazul Franței

A fost o zi aleasă întâmplător? Sunt lipsite de importanță locurile alese de teroriști pentru a ataca? Până la urmă, nici Turnurile Gemene din Statele Unite ale Americii nu au fost lovite de teroriști aleatoriu în 2011, ci pentru că erau „simbolul” unei întregi națiuni.

La fel și în cazul Franței: stadionul de fotbal în care se juca împotriva Germaniei, sala de spectacole unde concerta o formație americană etc. nu sunt locuri alese întâmplător. E ipoteza lansată de un oficial al Parlamentului European, fost ministru al Apărării în România.

Vicepreşedintele Parlamentului European, Ioan Mircea Paşcu, crede că simbolistica locurilor în care teroriștii au acționat trebuie anaizată cu atenție. Potrivit acestuia, nici ziua de vineri nu este una oarecare.

 „Este ceva îngrozitor, eu sunt şocat de ceea ce s-a putut întâmpla. Sunt câteva lucruri care chiar aşa de la început, cu informaţiile disparate pe care le avem, ar trebui să ne reţină atenţia. Primul lucru este că s-a petrecut vinerea, care e echivalent cu duminică la musulmani. Poate e o legătură, poate nu e. A doua chestiune e că meciul era între Franţa şi Germania, cele două ţări care conduc practic Uniunea Europeană şi Europa. Al treilea lucru: carnagiul cel mai mare a fost la un concert al unei formaţii americane. Eu cred că toate aceste chestiuni nu sunt întâmplătoare şi vizează scuturarea din temelii a unităţii occidentale”, sunt declarațiile date de vicepreşedintele Parlamentului European, Ioan Mircea Paşcu, jurnaliștilor de la RFI.

Citește mai multe despre acest subiect AICI

 Sursă foto: academic.fr

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Prima TEORIE A CONSPIRAȚIEI în legătură cu atacurile din PARIS: Care e simbolistica obiectivelor vizate. Oficial UE: „Nimic nu e întâmplător!”