Antena Meniu Search
x

Primele date oficiale în cazul Alec Baldwin: şeriful din Santa Fe spune că "este prea devreme să se stabilească acuzaţii"

Şeriful din Santa Fe, Adan Mendoza, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că „este prea devreme să se stabilească acuzaţii” cu privire la accidentul care a avut loc săptămâna trecută pe platoul de filmare de la „Rust”, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 27.10.2021, 21:26

Primele date oficiale în cazul Alec Baldwin: şeriful din Santa Fe spune că "este prea devreme să se stabilească acuzaţii"
- Hepta

Şeriful Adan Mendoza şi procurorul Mary Carmack-Altwies au susţinut o conferinţă de presă la şase zile de la uciderea accidentală a directoarei de imagine Halyna Hutchins de către Alec Baldwin în timpul repetiţiilor pentru filmul „Rust” la o scenă care avea loc în interiorul unei biserici în New Mexico. Actorul Alec Baldwin, armuriera Hannah Gutierrez şi asistentul de regie Dave Halls au cooperat la investigaţii, potrivit şerifului. Acesta a precizat că la faţa locului, în momentul tragediei, erau aproximativ 100 de oameni pe platou.

Anchetatorii au adunat 600 de probe

Nimeni nu a fost acuzat până în prezent. Mendoza a spus că este prea devreme pentru a face acuzaţii. Acelaşi lucru l-a precizat şi procurorul Altwies. Autorităţile deţin arma folosită în momentul accidentului. Anchetatorii au adunat 600 de probe, inclusiv arma cu care a tras Baldwin.

Hutchins a fost împuşcată în piept, iar regizorul Joel Souza, care stătea lângă ea, în umăr. Hutchins a fost transportată la spital unde a fost declarat decesul. Poliţia a afirmat că pe platou se aflau gloanţe albe, dar şi unele adevărate. Şeriful a precizat că a fost recuperat un proiectil de plumb, considerat a proveni de la un glonţ, din umărul regizorului Souza. "Alec Baldwin este cel care a declanşat arma”, a amintit şeriful, dar ancheta şi interogatoriile continuă. Potrivit CBS, Mendoza a spus că nu există imagini filmate cu momentul declanşării armei.

Investigatorii spun că asistentul de regie Dave Halls nu a ştiut că în pistolul pe care i l-a înmânat lui Baldwin sunt gloanţe adevărate, iar în documentele depuse la instanţă acesta este citat strigând pe platoul de filmare „armă rece”. Souza le-a spus anchetatorilor că privea peste umărul lui Hutchins în timp ce Baldwin repeta o scenă în care îndrepta arma către cameră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Primele date oficiale în cazul Alec Baldwin: şeriful din Santa Fe spune că "este prea devreme să se stabilească acuzaţii"