Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini cu spaniolul care a împușcat un român în noaptea de Anul Nou! Reacția violentă a interlopului la întâlnirea cu rudele victimei: "Nenorociților!" (Video)

Interlopul care a împușcat în cap un român, în Spania, de Anul Nou, a avut o reacție violentă la sosirea la Tribunalul din Murcia, la vederea rudelor victimei.

de Redactia Observator

la 03.01.2018 , 17:03

Interlopul care a împușcat în cap un român, în Spania, de Anul Nou, a avut o reacție violentă la sosirea la Tribunalul din Murcia, la vederea rudelor victimei.

Bărbatul, adus cu mașina poliției, le-a strigat celor prezenți că românul ar fi vrut să o violeze pe fiica sa, adresându-le apoi injurii celor prezenți.

J. T. C., un interlop local cunoscut ca "El Paletas", a împușcat în cap un român de 49 de ani, în noaptea de Anul Nou, după un conflict pe care l-a avut cu fiul victimei, un tânăr de 17 ani, care se pare că a avut, la rândul lui, un incident în trafic cu fiica spaniolului.

Articolul continuă după reclamă

"A vrut să-mi violeze fiica, nenorociților! Cu mine nu vă merge! A vrut să o violeze!", a strigat J. T. C. în momentul în care a coborît încătușat din mașina poliției.

Pe acelaşi subiect
en Videos

Potrivit informațiilor furnizate de tribunalul din Murcia, bărbatul a recunoscut că a tras de doi ori cu arma, el fiind acuzat de omucidere, vătămare corporală și deținere de arme.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Primele imagini cu spaniolul care a împușcat un român în noaptea de Anul Nou! Reacția violentă a interlopului la întâlnirea cu rudele victimei: "Nenorociților!" (Video)