Antena Meniu Search
x

Procesul care a îngrozit Japonia: "Văduva Neagră" a fost condamnată la moarte. Femeia în vârstă de 74 de ani a ucis cel puţin 3 bărbaţi pentru bani

Curtea Supremă de Justiţie a menţinut pedeapsa cu moarte dictată în cazul unei femei în vârstă de 74 de ani care a ucis trei bărbaţi, printre care şi pe soţul ei.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 11:40

Procesul care a îngrozit Japonia: "Văduva Neagră" a fost condamnată la moarte. Femeia în vârstă de 74 de ani a ucis cel puţin 3 bărbaţi pentru bani

Chisako Kakehi, supranumită "Văduva Neagră", a fost găsită vinovată pentru uciderea a trei bărbaţi, printre care şi soţul ei, şi tentativă de omor în cazul unui al patrulea bărbat. Kakehi ar fi obţinut astfel sume importante de bani din asigurări şi moşteniri, potrivit presei japoneze. Crimele au avut loc în perioada 2007-2013, în trei oraşe din Japonia.

Femeia a fost condamnată la moarte în 2017 şi a făcut recurs. Avocaţii lui Kakehi au susţinut că femeia suferea de demenţă şi nu ar fi trebuit judecată în cadrul unui proces normal. Curtea Supremă a respins cererea lui Kakehi şi a avocaţilor săi şi a menţinut pedeapsa cu moartea.

"Pedeapsa cu moartea este inevitabilă. Ea a apelat la o agenţie matrimonială pentru a face cunoştinţă cu victimele sale şi le-a otrăvit după ce a făcut în aşa fel încât să aibă încredere în ea", a declarat judecătoarea Yuriko Miyazaki. Data execuţiei nu a fost stabilită deocamdată.

Chisako Kakehi nu e singura "Văduvă Neagră" a Japoniei. Kanae Kijima a fost şi ea condamnată la moarte după ce a ucis trei bărbaţi şi a încercat apoi să le însceneze moartea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Procesul care a îngrozit Japonia: "Văduva Neagră" a fost condamnată la moarte. Femeia în vârstă de 74 de ani a ucis cel puţin 3 bărbaţi pentru bani