Antena Meniu Search
x

Celebru procuror antimafia din Paraguay, asasinat în luna de miere. Soţia anunţase în urmă cu câteva zile că e gravidă

Procurorul Marcello Pecci, recunoscut pentru lupta sa aprigă împotriva crimei organizate din Paraguay, a fost asasinat în timpul lunii de miere, în Columbia. 

de Redactia Observator

la 11.05.2022, 12:48

Marcello Pecci, procurorul paraguayan asasinat în luna de miere
Marcello Pecci, procurorul paraguayan asasinat în luna de miere - Profimedia Images

Procurorul se afla pe o plajă de pe insula Baru când a fost împuşcat de către doi indivizi înarmaţi. Soţia acestuia, jurnalista Claudia Aguilera, a povestit ziarului El Tiempo că înainte ca şotul ei să fie ucis, au fost abordaţi pe plajă de către doi bărbaţi, însă nu au primit niciun fel de ameninţare. 

"Doi bărbaţi l-au atacat pe Marcelo. Au venit pe un jetski sau cu o barcă mică", a relatat soţia procurorului. "Unul dintre atacatori a coborât şi, fără niciun cuvânt, l-a împuşcat pe Marcelo de două ori".

Crimă în stil mafiot

Procurorul Augusto Salas, coleg cu Marcello Pecci, susţine că atacul a fost unul "tipic mafiei de droguri". Atât şeful poliţiei columbiene, cât şi autorităţi din Paraguay s-au deplasat la locul crimei. Ancheta va fi asistată de către oficiali ai Statelor Unite ale Americii. Preşedintele Paraguayului, Mario Abdo Benitez, a numit atacul "o crimă mişelească".

Marcello Pecci era specializat pe cazuri de crimă organizată, trafic de droguri şi evaziune fiscală. Soţia procurorului anunţase pe Instagram, cu câteva ore înainte atacului, că este însărcinată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Celebru procuror antimafia din Paraguay, asasinat în luna de miere. Soţia anunţase în urmă cu câteva zile că e gravidă