Antena Meniu Search
x

Procuror General: Atentatele din Paris, comise de trei echipe de terorişti foarte bine coordonate

Atentatele din Paris, de vineri seară, soldate cu 129 de morţi şi 352 de răniţi, au fost comise de trei echipe de terorişti foarte bine coordonate, a declarat procurorul general din Paris, Francois Molins

Atentatele din Paris, de vineri seară, soldate cu 129 de morţi şi 352 de răniţi, au fost comise de trei echipe de terorişti foarte bine coordonate, a declarat procurorul general din Paris, Francois Molins, citat de publicaţia franceză Le Point.

În cazul atacurilor de vineri seară, este vorba despre "trei echipe de terorişti foarte bine coordonate", a subliniat Molins.

Procurorul general din Paris a precizat că prima echipă, compusă din trei atacatori kamikaze, a acţionat în zona Stade de France, cea de-a doua, aflată la bordului unui autoturism Seat Leon, negru, a deschis focul asupra teraselor cafenelelor şi restaurantelor, iar cea de-a treia, care s-a deplasat cu un autoturism Volkswagen Polo, fiind compusă din trei persoane, a atacat sala de spectacole de la Bataclan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Procuror General: Atentatele din Paris, comise de trei echipe de terorişti foarte bine coordonate