Antena Meniu Search
x

Video Protest la adresa mărcilor de lux occidentale. Ce a făcut o cunoscută prezentatoare din Rusia în direct

Rusoaicele au lansat un protest inedit împotriva brandurilor de marcă din Occident. Deşi pare greu de crezut, ele s-au filmat distrugând genţi în valoare de zeci de mii de euro.

de Redactia Observator

la 07.04.2022, 14:30

Vezi și

Victoria Bonya, o cunoscută prezentatoare TV, şi-a tăiat geanta Chanel în faţa camerei. Exemplul ei a fost urmat şi de alte doamne şi domnişoare nemulţumite că brandul a impus sancţiuni Rusiei şi s-au retras total sau parţial de pe piaţa rusească. Protestatarele spun că sunt gata să renunțe şi la articolele de la alte companii celebre.

”Dacă casa de moda Chanel nu își respectă clientele, de ce ar trebui sa respectăm noi Chanel?” a spus Bonya, care a început să taie geanta.”Nu trebuie să închidem gura atunci când râd de noi şi arată lipsă de respect!”, a mai spus vedeta. 

Între timp, războiul dintre Rusia şi Ucraina a ajuns în cea de-a 43-a zi. Agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei continuă, dar luptele se concentrează acum în estul ţării, unde se aşteaptă o ofensivă de amploare a trupelor Moscovei. Acestea s-au retras, în schimb, din împrejurimile Kievului şi din nordul Ucrainei, unde, în fiecare zi, sunt descoperite noi dovezi ale atrocităţilor comise în timpul ocupaţiei. Sute de localnici au fost ucişi şi de multe ori torturaţi. Numărul victimelor este încă greu de stabilit. Şi la Mariupol, unde ultimii apărători ai oraşului continuă să reziste, cel puţin cinci mii de oameni şi-au pierdut viaţa, potrivit unei estimări a primăriei. Secretarul general al NATO spune că războiul se poate încheia imediat, dacă Vladimir Putin cedează, dar o previziune mai realistă este că va mai dura luni de zile sau chiar ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Protest la adresa mărcilor de lux occidentale. Ce a făcut o cunoscută prezentatoare din Rusia în direct