Antena Meniu Search
x

Publicarea unei fotografii alături de fiul ei, pe rețelele sociale, i-a adus o condamnare de 3 luni unei actrițe din Ghana

Actrița Rosemond Brown, din Ghana, a fost condamnată la trei luni de închisoare în urma publicării unei fotografii nud pe rețelele sociale. În imagine mai apare și fiul acesteia, în vârstă de 7 ani. 

de Redactia Observator

la 18.04.2021, 11:53

Rosemond Brown alături de fiul ei
Rosemond Brown alături de fiul ei - Instagram
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În fotografia publicată anul trecut, cu ocazia zilei de naștere a fiului său, Rosemond stă ghemuit, cu fața spre băiat. Actrița a pozat nud, cu pieptul ascuns de părul lung, scrie BBC. Imaginea a devenit virală, atrăgând numeroase critici. Tânăra și-a cerut scuze pentru acest gest.

Miercuri, Rosemond a fost acuzată că a publicat materiale obscene, s-a angajat în violență domestică și a atentat la viața privată și integritatea altei persoane. Child Rights International, o organizație neguvernamentală, a cerut urmărirea penală în cazul actriței.

Anunțarea sentinței a fost amânată până vineri, instanța așteptând rezultatul unui test de sarcină, care a fost negativ. În momentul în care jduecătorul a anunțat sentința, femeia a izbucnit în lacrimi, în timp ce era escortată afară din sala de judecată. 

Magistratul și-a motivat decizia, spunând că această situație va servi drept exemplu și va descuraja pe viitor astfel de acte, având în vedere "nivelul crescut de degradare morală din țară".

Avocatul actriței, Andy Vortia, a declarat pentru BBC că va face apel la sentință pe motiv că își crește singură fiul. „Instanța nu a luat nicio dispoziție pentru întreținerea băiatului de 7 ani pe a cărui mamă au condamnat-o. Cine va avea grijă de el acum, când ea va trebui să execute pedeapsa?”, a declarat Vortia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Publicarea unei fotografii alături de fiul ei, pe rețelele sociale, i-a adus o condamnare de 3 luni unei actrițe din Ghana