Antena Meniu Search
x

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus, ironie despre o poză cu Zelenski și Macron: Acum înțeleg de ce are Putin o masă așa lungă

Maria Zakharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe a ironizat fotografia deja celebră cu președinții Emmanuel Macron și Volodimir Zelenski, făcută în timpul vizitei liderilor UE la Kiev. 

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 12:26

„Acum înțeleg de ce Putin are o masă atât de lungă”, a comentat ironic Maria Zakharova, pe Facebook, unde a postat fotografia devenită virală. 

O îmbrățișare bizară între președintele francez Emmanuel Macron și omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, surprinsă la Kiev, a atras numeroase comentarii și ironii în mediu online. Fotografia, realizată de fotograful AFP Ludovic Marin, a apărut pe primele pagini ale ziarelor și a devenit rapid virală pe rețelele de socializare din Ucraina și nu numai.

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus, ironie despre o poză cu Zelenski și Macron: Acum înțeleg de ce are Putin o masă așa lungă

Facebook

Fotografia a fost surprinsă la sfârșitul unei conferințe de presă comune, la care au participat mai mulți lideri europeni, printre care și președintele Iohannis. 

Deși se pare că Macron îl îmbrățișează pe Zelensk, care afișează o atitudine sobră, fotograful a explicat că, de fapt, liderul de la Elysee îi șoptea ceva la ureche gazdei sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Purtătoarea de cuvânt a MAE rus, ironie despre o poză cu Zelenski și Macron: Acum înțeleg de ce are Putin o masă așa lungă