Antena Meniu Search
x

Putin: Avem arme mai moderne decât ale NATO. Și nu blufez!

Vladimir Putin se laudă cu armamentul de care dispune armata rusă și amenință NATO cu arme "mult mai moderne". Totodată, liderul de la Kremlin subliniază că "cei care încearcă să șantajeze Rusia cu arme nucleare ar trebui să știe că acest lucru s-ar putea întoarce împotriva lor".

de Redactia Observator

la 21.09.2022, 11:24

Putin: Avem arme mai moderne decât ale NATO. Și nu blufez!
Putin: Avem arme mai moderne decât ale NATO. Și nu blufez! - Profimedia Images

Putin susţine că Occidentul a şantajat Rusia, amenințând cu arme nucleare, însă Moscova are multe arme cu care să răspundă.

"Celor care își permit să facă astfel de afirmații despre Rusia, aș vrea să le reamintesc că țara noastră are și diverse mijloace de distrugere, cu unele componente mai moderne decât cele ale țărilor NATO. Și dacă integritatea teritorială a țării noastre este amenințată, cu siguranță vom folosi toate mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a proteja Rusia și poporul nostru. Nu este un bluf.

Cetăţenii Rusiei pot fi siguri că integritatea teritorială a Patriei noastre, independenţa şi libertatea noastră vor fi asigurate - subliniez din nou acest lucru - cu toate mijloacele de care dispunem. Și cei care încearcă să ne șantajeze cu arme nucleare ar trebui să știe că acest lucru s-ar putea întoarce împotriva lor", amenință Vladimir Putin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Putin: Avem arme mai moderne decât ale NATO. Și nu blufez!