Antena Meniu Search
x

Putin convoacă Consiliul de Securitate, după umilința suferită de ruși în Herson

Preşedintele rus Vladimir Putin va organiza o întâlnire operaţională cu membrii permanenţi ai Consiliului de Securitate, săptămâna viitoare, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru agenţia de presă rusă TASS

de Redactia Observator

la 13.11.2022, 17:28

Putin convoacă Consiliul de Securitate, după umilința suferită de ruși în Herson
Putin convoacă Consiliul de Securitate, după umilința suferită de ruși în Herson - Profimedia Images

”Da. Există astfel de planuri. Vorbim despre o întâlnire operaţională regulată", a afirmat Dmitri Peskov, drept răspuns la o întrebare legată de acest subiect.

Potrivit Moscow.Kremlin.Putin, emisiunea şefului de stat difuzată de televiziunea rusă Rossiya-1 TV, preşedintele va organiza şi o întâlnire cu Guvernul, tot săptămâna viitoare.

În plus, liderul rus plănuieşte să ţină o şedinţă a comitetului de organizare ”Victoria”, un organism consultativ al preşedintelui, înfiinţat în anul 2000 în vederea elaborării unei politici de stat unitare referitor la veterani şi educaţia patriotică a ruşilor.

Sărbătoare pe străzile din Herson

Ucrainenii din Herson au sărbătorit pe străzi eliberarea de sub ocupația rusă. Au rămas pe străzi cu steaguri, au cântat şi le-au oferit flori soldaţilor care au intrat în oraş. Statele Unite şi aliaţii salută victoria extraordinară dar, la Kremlin, ruşii sunt de părere că retragerea armatei nu reprezintă un eşec.

Un deputat susţine că adevăratul obiectiv este să ajungă, mai devreme sau mai târziu, la graniţele României şi Poloniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Putin convoacă Consiliul de Securitate, după umilința suferită de ruși în Herson