Antena Meniu Search
x

Rapperul DMX a fost internat în spital, în stare gravă, după un atac de cord

Rapperul DMX este internat în spital, în stare gravă şi primeşte îngrijiri de specialitate la un spital din White Plains, New York, a confirmat pentru CNN avocatul său Murray Richman.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.04.2021, 08:30

DMX a suferit un atac de cord şi este internat în spital, în stare gravă - Profi Media

Rapperul DMX în stare gravă, la spital

Rapperul a suferit un atac de cord la domiciliul său din White Plains și a fost dus cu o ambulanță la un spital local, unde este conectat la aparate, a spus Richman. Avocatul a spus că nu știe ce ar fi fi putut provoca atacul de cord. Richman a spus că îl știe pe DMX de 25 de ani și a declarat sâmbătă seara că a fost în legătură cu familia rapperului toată ziua. El a spus că este conștient de prognosticul medical al rapperului, dar a refuzat să comenteze acest lucru, scrie CNN.

DMX, al cărui nume real este Earl Simmons, a debutat pe scena rap la sfârșitul anilor 1990 cu melodii precum „Party Up” și „Get At Me Dog”. Primele sale cinci albume au debutat pe locul 1 în topurile Billboard. În vârstă de 50 de ani, DMX este şi actor și a apărut în numeroase filme. DMX a fost eliberat din închisoare în ianuarie 2019, după ce a servit un an după gratii pentru fraudă fiscală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Rapperul DMX a fost internat în spital, în stare gravă, după un atac de cord