Rapperul DMX a fost internat în spital, în stare gravă, după un atac de cord

De Cristian Ionescu.
Publicat: 04.04.2021, 08:22.
Actualizat: 04.04.2021, 08:30

Rapperul DMX este internat în spital, în stare gravă şi primeşte îngrijiri de specialitate la un spital din White Plains, New York, a confirmat pentru CNN avocatul său Murray Richman.

DMX a suferit un atac de cord şi este internat în spital, în stare gravă

Profi Media

Rapperul DMX în stare gravă, la spital

Rapperul a suferit un atac de cord la domiciliul său din White Plains și a fost dus cu o ambulanță la un spital local, unde este conectat la aparate, a spus Richman. Avocatul a spus că nu știe ce ar fi fi putut provoca atacul de cord. Richman a spus că îl știe pe DMX de 25 de ani și a declarat sâmbătă seara că a fost în legătură cu familia rapperului toată ziua. El a spus că este conștient de prognosticul medical al rapperului, dar a refuzat să comenteze acest lucru, scrie CNN.

DMX, al cărui nume real este Earl Simmons, a debutat pe scena rap la sfârșitul anilor 1990 cu melodii precum „Party Up” și „Get At Me Dog”. Primele sale cinci albume au debutat pe locul 1 în topurile Billboard. În vârstă de 50 de ani, DMX este şi actor și a apărut în numeroase filme. DMX a fost eliberat din închisoare în ianuarie 2019, după ce a servit un an după gratii pentru fraudă fiscală.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.