Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A fost RĂPITĂ în urmă cu 18 ani la numai opt ore după ce s-a născut: Ce spune ACUM unul dintre cei mai căutaţi copii din istoria SUA (FOTO, VIDEO)

Kamiyah Mobley se născuse de doar opt ore atunci când a fost răpită dintr-o maternitate din Florida de o femeie care a pretins că este asistent medical, iar cazul a rămas un mister timp de 18 ani.

de Redactia Observator

la 14.01.2017 , 15:34

Kamiyah Mobley se născuse de doar opt ore atunci când a fost răpită dintr-o maternitate din Florida de o femeie care a pretins că este asistent medical, iar cazul a rămas un mister timp de 18 ani.

Fetiţa a fost căutată de autorităţile americane, însă fără succes până ieri, când anunţul privind descoperirea acesteia, la 18 ani de la răpire, a făcut înconjurul lumii.

Autorităţile au dezvăluit că în tot acest timp au analizat cel puţin 2500 de piste în acest caz, însă ultimul primit anul trecut, pe adresa @MissingKids, a fost cel care a dus la rezolvarea cazului.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mobley este acum majoră şi a fost descoperită de poliţiştii din localitatea Walterboro, situată în Carolina de Sud. Ea ştia că o cheamă Alexis Manigo şi că mama ei este Gloria Williams.

Comandantul Departamentului de Poliţie din Jacksonville, Mike Williams, a anunţat că analizele ADN au confirmat identitatea tinerei, care nu a ştiut niciodată că numele ei real este Kamiyah Mobley.

Acum, Gloria Williams (51 de ani), originară din Walterboro, Carolina de Sud, a fost arestată şi pusă sub inculpare pentru răpire şi încălcare a custodiei.

Însă, iată că fiica pe care a crescut-o timp de 18 ani îi ia apărarea.

Fata a scris un mesaj emoţionant pe Facebook: "Mama mea m-a crescut şi mi-a oferit tot ce am avut nevoie şi aproape tot ce mi-am dorit. Mama mea nu este o infractoare".

Se pare că Gloria Williams suferise o pierdere de sarcină cu doar câteva săptămâni înainte de a o răpi pe Kamiyah, în 1998, iar ulterior a mai avut doi copii biologici.

Shanara Mobley, mama biologică a copilei, a primit cu mult entuziasm vestea, dar este decizia tinerei majore dacă vrea să ia legătura cu părinţii săi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » A fost RĂPITĂ în urmă cu 18 ani la numai opt ore după ce s-a născut: Ce spune ACUM unul dintre cei mai căutaţi copii din istoria SUA (FOTO, VIDEO)