Antena Meniu Search
x

Răzbunarea femeii prin batjocură publică

O tânără din Statele Unite a ales o răzbunare neobişnuită, după ce un individ violent a bătut-o până a trimis-o în spital.

Vezi și

Femeia i-a ordonat să se facă de râs în faţa şoferilor, într-o intersecţie aglomerată. Iar bărbatul s-a supus, pentru că altfel ar fi ajuns după gratii.

O privelişte ciudată i-a întâmpinat pe şoferi, într-o intersecţie din Tampa. Un bărbat cu tichie comică se străduia să-şi ascundă faţa după o pancartă cu inscripţia "Eu bat femei. Claxonaţi dacă mă consideraţi un nemernic". Reacţia şoferilor nu s-a lăsat aşteptată.

Povestea a început sâmbăta trecută, după o petrecere, când o femeie de 20 de ani a plecat spre casă însoţită de un bărbat abia cunoscut. În maşină, el a început să-i facă avansuri insistente pe care ea le-a respins ferm.

Înainte de a o duce pe Alişa la spital, poliţiştii i-au făcut o poză care dovedeşte din plin brutalitatea individului. 

"Fie depun plângere şi vei ajunge în arest pentru un an, fie stai afară, într-o intersecţie aglomerată, timp de 8 ore, cu o pancartă pe care să scrie "Eu bat femei", i-a spus femeia! 

Fireşte, bătăuşul a ales dispreţul public şi nu închisoarea. Dat fiind că şi-a împlinit conştiincios pedeapsa, ziariştii nu i-au mai dezvăluit identitatea. Dar decizia Alişei este criticată de militantele pentru apărarea femeilor abuzate care spun că ea a minimalizat, astfel, o problemă foarte gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Răzbunarea femeii prin batjocură publică