Antena Meniu Search
x

Reacţia Kremlinului după ce s-a zvonit că Putin ar fi făcut infarct. Peskov râde de teoria că preşedintele Rusiei ar avea sosii

Kremlinul a negat marţi o informaţie apărută în media potrivit căreia preşedintele Vladimir Putin ar fi bolnav şi a respins totodată zvonurile persistente potrivit cărora acesta ar folosi sosii atunci când este nevoie să apară în public, relatează Reuters, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 17:05

Reacţia Kremlinului după ce s-a zvonit că Putin ar fi făcut infarct. Peskov ia în derâdere faptul că preşedintele Rusiei ar avea sosii
- Profimedia

"Totul este în regulă cu el, este absolut un alt fals", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, întrebat despre o relatare, fără sursă, a unui canal rusesc Telegram, preluat de unele media occidentale, potrivit căruia preşedintele ar fi suferit o problemă gravă de sănătate duminică seara. Kremlinul a publicat marţi la prânz un comunicat însoţit de trei fotografii în care Vladimir Putin apare în biroul său la o întâlnire cu vicepremierul Denis Manturov, ministrul industriei şi comerţului.

Putin a negat zvonurile persistente potrivit cărora ar folosi sosii

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a râs, pe de altă parte, ca răspuns la o altă întrebare referitoare la folosirea unor sosii şi a negat că Putin ar avea vreuna. "Aceasta face parte din categoria păcălelilor informative absurde pe care o serie întreagă de media le discută cu o tenacitate de invidiat. Acest lucru nu stârneşte nimic altceva decât un zâmbet", a declarat Peskov.

Putin, un pasionat de judo care a cultivat mult timp o imagine de om activ şi bărbat în formă, a împlinit 71 de ani pe 7 octombrie. El îşi menţine un program intens de întâlniri şi apariţii publice, multe dintre ele televizate. Programul său recent a inclus o vizită în China, săptămâna trecută, cu opriri în două oraşe ruseşti la întoarcere.

Într-un interviu acordat în 2020, Putin a negat zvonurile persistente potrivit cărora ar folosi sosii, deşi a recunoscut că i s-a oferit în trecut posibilitatea de a folosi una din motive de securitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Reacţia Kremlinului după ce s-a zvonit că Putin ar fi făcut infarct. Peskov râde de teoria că preşedintele Rusiei ar avea sosii