Antena Meniu Search
x

Reacția lui Trump după atacul de la Las Vegas: "A fost un act de RĂU PUR" (VIDEO)

"A fost un act de RĂU PUR", este reacția președintelui Donald Trump, după atacul armat de la Las Vegas, soldat cu cel puţin 50 de morţi şi peste 400 de răniţi.

"A fost un act de RĂU PUR", este reacția președintelui Donald Trump, după atacul armat de la Las Vegas, soldat cu cel puţin 50 de morţi şi peste 400 de răniţi.

"Dragi americani, ne-am adunat azi în tristeţe, şoc şi durere. Noaptea trecută, un brbat înarmat a deschis focul și a ucis peste 50 de oameni, la un concert de muzică country, la Las Vegas. A fost un act de rău pur. FBI lucrează cu autoritățile locale în această anchetă", a declarat locatarul Casei Albe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

În pofida ”furiei atât de mari faţă de uciderea absurdă a concetăţenilor noştri, iubirea ne leagă astăzi şi o va face întodeauna”, a subliniat Trump, îndemnând la unitate.

Şeful statului american a transmis și pe Twitter ”cele mai calde condoleanţe şi simpatii” față de victimele acestui atac.

Autorul atacului a deschis focul din hotelul cazinou Mandalay Bay.

Autorităţile au anunţat că Stephen Craig Paddock, în vârstă de 64 de ani, s-a sinucis după atac..

Trump a anunţat că va efectua o vizită în Las Vegas miercuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Reacția lui Trump după atacul de la Las Vegas: "A fost un act de RĂU PUR" (VIDEO)