Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia restaurantului din Paris care nu a primit-o pe Serena Williams pe terasă

Conducerea unui hotel parizian de lux a cerut scuze jucătoarei de tenis Serena Williams, după ce aceasta s-a plâns, într-o postare pe reţelele sociale, că ea şi familia ei nu au fost primiţi luni la restaurantul de pe teresa clădirii, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 19:13

Reacţia restaurantului din Paris care nu a primit-o pe Serena Williams pe terasă
Reacţia restaurantului din Paris care nu a primit-o pe Serena Williams pe terasă - Profimedia

"Yikes @peninsulaparis Mi s-a mai refuzat accesul pe acoperiş (propunându-mi în schimb) să mănânc în restaurante goale sau în locuri mai frumoase, dar n-am păţit asta niciodată cu copiii. Întotdeauna o premieră", a spus Williams pe X, potrivit news.ro.

Williams, de patru ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, a fost unul dintre purtătorii torţei flăcării olimpice în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris, alături de Nadia Comăneci, Rafael Nadal sau Carl Lewis.

Ea se numără, de asemenea, printre celebrităţile care au venit să o vadă pe vedeta gimnasticii americane Simone Biles concurând la Jocuri.

Articolul continuă după reclamă

Mesajul ei a avut peste 4 milioane de vizualizări

Pe acelaşi subiect

Peninsula Paris, un hotel de cinci stele al cărui restaurant gourmet oferă o vedere la turnul Eiffel, a răspuns rapid: "Stimată doamnă Williams, Vă rugăm să acceptaţi cele mai profunde scuze pentru dezamăgirea cu care v-aţi confruntat în această seară. Din păcate, barul nostru de pe terasă era într-adevăr complet rezervat, iar singurele mese neocupate pe care le-aţi văzut aparţineau restaurantului nostru gourmet, L'Oiseau Blanc, care era complet rezervat".

A urmat un al doilea mesaj, care spunea: "Am fost întotdeauna onoraţi să vă primim şi vom fi întotdeauna să vă primim din nou".

Unele dintre răspunsurile la postul lui Williams au fost de susţinere, spunând că a fost inacceptabil că restaurantul nu a făcut loc pentru ea, alţii au spus că celebrităţile nu au mai multe drepturi decât altcineva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Ştiri externe » Reacţia restaurantului din Paris care nu a primit-o pe Serena Williams pe terasă