Antena Meniu Search
x

Recensământul anual de la Grădina Zoologică din Londra

A început recensămânul anual de la Grădina Zoologică din Londra. Zeci de îngrijitori şi-au unit forţele pentru a număra câte animale deţin din fiecare specie.

Vezi și

A început recensămânul anual de la Grădina Zoologică din Londra. Zeci de îngrijitori şi-au unit forţele pentru a număra câte animale deţin din fiecare specie. Dacă, în ceea ce priveşte rinocerii, leii sau hipopotamii sarcina este destul de uşoară, atunci când vine vorba de animale mai mici, precum peştii sau chiar păsările, situaţia este ceva mai delicată. 

Recensământul anual de la Grădina Zoologică din Londra are loc la începutul lunii Ianuarie. Evenimentul a suferit, însă, o amânare anul acesta din cauza unui incendiu puternic care a izbucnit pe 23 Decembrie. Patru suricate şi un porc furnicar au fost ucişi atunci de flăcări. Celălalte animale au scăpat nevătămate. În prezent, grădina zoologică se poate lăuda cu cel puţin 19 mii de animale din peste 700 de specii. 

Munca mai dificilă a început la mijlocul săptămânii. De la meduze la pinguini, îngrijitorii vin cu tot felul de metode ingenioase pentru a măsura animalele şi a le cântări. Toate informaţiile obţinute vor fi apoi introduse într-o bază de date. Recensământul va cuprinde şi animalele nou-născute care au devenit membri de onoare ai grădinii. 

Totul va dura cel puţin o săptămână. Îngrijitorii şi-au împărţit sarcinile pentru a fi mai eficienţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Recensământul anual de la Grădina Zoologică din Londra