Antena Meniu Search
x

Viral! Recep Tayyip Erdogan adoarme în timpul întâlnirii cu președintele moldovean Igor Dodon, la Chișinău (Video)

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a adormit în timpul unui discurs ținut de omologul său din Republica Moldova, Igor Dodon, cu ocazia vizitei oficialului turc la Chișinău.

Recep Erdogan adoarme in timpul unei intalniri cu Igor Dodon - captura video

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a adormit în timpu unui discurs ținut de omologul său din Republica Moldova, Igor Dodon, cu ocazia vizitei oficialului turc la Chișinău.

Erdogan este surprins adormind pentru câteva momente în timp ce Dodon vorbește dintre relațiile bilaterale dintre cele două țări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan se află într-o vizită oficială în Republica Moldova, inclusiv în regiunea semiautonomă Găgăuzia, în care locuieşte o minoritate turcă creştină rusofonă.

Joi, în prima zi a vizitei, Erdogan va participa la inaugurarea sediului preşedinţiei de la Chişinău, pentru a cărei renovare Ankara a oferit 10 milioane de euro, iar ulterior se va întâlni cu premierul Pavel Filip la sediul guvernului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Viral! Recep Tayyip Erdogan adoarme în timpul întâlnirii cu președintele moldovean Igor Dodon, la Chișinău (Video)