Antena Meniu Search
x

Regele Charles al III-lea a fost internat în spital pentru o operaţie la prostată

Regele Charles a fost internat în spital, unde va fi operat pentru o afecţiune a prostatei. Suveranul britanic, în vârstă de 75 de ani, a venit însoţit de regina Camilla. Într-un comunicat dat publicităţii de palatul Buckingham, regele Charles le-a mulţumit britanicilor pentru urările pe care i le-au transmis înaintea intervenţiei chirurugicale.

de Redactia Observator

la 26.01.2024, 14:14

Vezi și

Regele Charles al III-lea a fost internat vineri într-un spital londonez unde va suporta "o intervenţie corectoare" planificată pentru o hipertrofie de prostată, a precizat tabloidul The Sun, citat de Reuters.

Regele Charles, internat pentru o operaţie la prostată

Suveranul britanic a sosit la spitalul privat London Clinic, unde nora sa Kate, prinţesă de Wales, primeşte, de asemenea, tratament medical după o operaţie abdominală ce a avut loc săptămâna trecută.Presa britanică afirmă că regele Charles i-a făcut o vizită lui Catherine înainte de operaţia sa.   Regele Charles al III-lea urmează să petreacă două nopţi în această clinică, a precizat The Sun, potrivit Agerpres

Vineri, biroul de presă de la Palatul Buckingham a dat publicităţii un comunicat în care se afirmă că suveranul este încântat de faptul că vestea despre tratamentul său contribuie la creşterea gradului de conştientizare în rândul publicului în legătură cu această afecţiune.

"Majestatea Sa doreşte să le mulţumească tuturor celor care i-au trimis urări de bine în ultima săptămână şi este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conştientizării sănătăţii publice", precizează comunicatul emis de Palatul Buckingham. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Regele Charles al III-lea a fost internat în spital pentru o operaţie la prostată