Antena Meniu Search
x

Foto Regina a plâns la funeraliile Prinţului Philip. Majestatea Sa şi-a plecat capul lângă sicriul iubitului ei soț, luându-şi rămas-bun pentru ultima dată

Regina Elisabeta a II-a a fost forțată să jelească singură în Capela St. George în timpul înmormântării soțului ei. Majestatea Sa și-a spus la revedere după 73 de ani, după o viață extraordinară petrecută împreună.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 18.04.2021, 09:56

Regina Elisabeta a II-a a fost forțată să jelească singură
Regina Elisabeta a II-a și-a spus la revedere pentru ultima dată - Profimedia Images; Getty Images
  • Regina şi-a însoţit iubirea vieţii într-o ultimă călătorie
  • Cu ochii în lacrimi, Majestatea Sa şi-a plecat capul cu venerație

Regina şi-a plecat capul cu venerație în timp însoțea sicriul iubitului ei Philip într-o ultimă călătorie, în timp ce fiul lor cel mare, Prințul Charles, plângea în timp ce mergea în spatele coşciugului. Sicriul Ducelui de Edinburgh a fost acoperit de stindardul său, de sabie, de cascheta marină, dar și de o coroană de flori.

După procesiunea de opt minute și slujba de 50 de minute, sicriul său a fost coborât. Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, a pronunțat binecuvântarea înainte ca cei 30 de jelitori regali să se îndepărteze în tăcere din biserică.

Harry și William au decis să se întoarcă alături de Kate, ducesa de Cambridge, și au fost văzuți zâmbind pe alocuri în timp ce se reuneau pentru prima dată într-un an în care relația lor a devenit mai mult decât tensionată.

Regina şi-a însoţit iubirea vieţii într-o ultimă călătorie

Regina s-a oprit lângă sicriul iubitului ei soț pentru ultima dată, în timp ce tunurile trageau și clopotele se auzeau în amintirea ducelui. Majestatea Sa a fost așezată singură, fiind vizibil emoţionată pe toată durata ceremoniei.

Regina Elisabeta a II-a hotărâse ca niciun membru al familiei să nu poarte uniformă militară. Cu toate acestea, li s-a permis să poarte medaliile, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Regina a plâns la funeraliile Prinţului Philip. Majestatea Sa şi-a plecat capul lângă sicriul iubitului ei soț, luându-şi rămas-bun pentru ultima dată