Antena Meniu Search
x

Video Regina Elisabeta a II-a s-a bucurat din plin de evenimentul fastuos care a marcat 70 de ani de la urcarea ei pe tron

Britanicii au răsuflat uşuraţi weekend-ul trecut. Regina Elisabeta a II-a şi-a făcut apariţia la evenimentul organizat în cinstea ei la Castelul Windsor. A zâmbit toată seara, iar oamenii au fost bucuroşi să o revadă, mai ales că aceasta a fost prima ei apariţie publică din martie.

de Redactia Observator

la 16.05.2022, 21:38

Profimedia Images Vezi și

Îmbrăcată într-o rochie bleu cu cristale şi şal asortat, Regina Elisabeta a părut în formă excelentă la sosirea pe arena Royal Windsor Horse Show. A avut în mâna dreaptă un baston, pe care s-a sprijinit pentru a merge, dar nici urmă de slăbiciunea invocată zilele trecute când, la sfatul medicilor a lipsit pentru prima dată în 59 de ani de la deschiderea sesiunii Parlamentului britanic. Spectacolul a fost gândit pentru a sărbători 70 de ani de la urcarea ei pe tron, iar suverana a fost încântată. Din loja regală a zâmbit larg, a aplaudat şi a savurat momentele artistice pentru care organizatorii s-au pregătit luni bune. Printre numele mari care au deschis evenimentul s-au numărat Hellen Mirren şi Tom Cruise.

Actorul şi-a atras, însă, mai multă publicitate negativă decât laude pentru participare. Foarte mulţi fani au interpretat gestul lui drept unul de promovare pentru cel mai nou film "Top Gun: Maverick."

Tom Cruise, actor: Este o femeie pe care o admir profund. Este o persoană cu o demnitate uimitoare şi îi admir devotamentul. Realizările ei sunt istorice. O respect enorm.

Regina a renunţat la numeroase evenimente din cauza stării fragile de sănătate

Regina a reapărut în public pentru prima dată weekendul acesta după ce, în ultimele luni, a renunţat la numeroase evenimente din cauza stării fragile de sănătate.

Marţi, Prinţul Charles a fost cel care a ţinut discursul în locul Majestăţii Sale. Din martie şi până weekend-ul trecut Regina Elizabeta a II-a nu a mai fost văzută în public. Evenimentul deschide seria ceremoniilor organizate în cinstea Jubileului de Platină al Reginei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Regina Elisabeta a II-a s-a bucurat din plin de evenimentul fastuos care a marcat 70 de ani de la urcarea ei pe tron