Antena Meniu Search
x

Regina Elisabeta nu va participa la slujba de Ziua Comemorării din cauza unei probleme la spate: "Majestatea Sa este extrem de dezamăgită"

Noi probleme de sănătate pentru Regina Elisabeta a II-a. Monarhul britanic şi-a anulat participarea la o ceremonie de comemorare pe motiv că ar fi suferit o întindere musculară la spate. Ar fi trebuit să fie prima sa apariţie în public din ultimele trei săptămâni.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 20:16

Vezi și

Cel mai longeviv monarh din lume a fost internat în spital pentru „investigaţii preliminare” în legătură cu o afecţiune nespecificată şi, de atunci, a lipsit de la evenimente precum conferinţa privind clima COP26 şi un festival de comemorare a eroilor, care a avut loc sâmbătă seara.

Deși inițial, Palatul Buckingham a anunțat că regina în vârstă de 95 de ani este hotărâtă să participe la eveniment, ulterior publicul a fost informat că monarhul va rata ceremonia din cauza unei probleme la spate. "Majestatea sa dezamăgită că va rata evenimentul", scrie CNN

 Comemorarea este ținută în cea mai apropiată duminică de data de 11 noiembrie, pentru a aminti sfârşitul Primului Război Mondial. Participarea reginei la evenimentul anual este una dintre imaginile definitorii ale domniei sale de 69 de ani: capul plecat, îmbrăcată în negru şi afişând un mac roşu, potrivit Reuters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Regina Elisabeta nu va participa la slujba de Ziua Comemorării din cauza unei probleme la spate: "Majestatea Sa este extrem de dezamăgită"