Antena Meniu Search
x

Restaurant pe jumătate virtual

Ca să ţină pasul cu tehnologia tot mai la modă în China, patronul unui restaurant le oferă clienţilor din Beijing o experienţă culinară rapidă şi practică. În localul lui nu există chelneri sau casieri.

Vezi și

 Ca să ţină pasul cu tehnologia tot mai la modă în China, patronul unui restaurant le oferă clienţilor din Beijing o experienţă culinară rapidă şi practică. În localul lui nu există chelneri sau casieri. Comanda se face printr-o aplicaţie smartphone. Iar clientul îşi preia mâncarea imediat ce e gata. De preparat, o prepară bucătari profesionişti. La ei, patronul încă nu a renunţat.

E ora prânzului la Beijing, iar oamenii se întâlnesc la masă cu colegii şi prietenii. Am descoperit că acest restaurant oferă o experienţă culinară inedită.

Nu meniul este cel care face diferenţa între acest restaurant şi altele de acelaşi tip din Beijing, sau chiar din întreaga Chină.

Primul lucru pe care îl observi în acest restaurant este că nu există chelneri.

Chelnerii au fost înlocuiţi cu o aplicaţie. Una care face, extrem de rapid, toate demersurile pe care, în mod normal, le-ar face cei care servesc clienţii. Prezintă meniul, dă detalii despre preparate şi face recomandări în funcţie de specialităţile şi de promoţiile zilei.

De fapt, localul este ca un fel de împinge-tava tehnologizat. Clientul îşi ia singur comanda, după ce bucătarii şi-au terminat treaba.

În acest local există patru de "Nu". Nu avem chelneri, nu avem casier, nu avem vânztori şi nu avem buctar şef.

Patronul spune că a făcut asta ca să ţină pasul cu dezvoltarea tehnologică din China.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Restaurant pe jumătate virtual