Restaurant terorizat de pescarusi
Paza buna trece pescarusul furacios si agresiv. Pare sa fie noua strategie de afaceri a unui local din Marea Britanie. Pentru ca are terasa si e foarte aproape de mare, restaurantul a ajuns tinta preferata a atacurilor pescarusilor
Cu jeturi de apa bine tintite, cei doi angajati ai restaurantului au reusit sa indeparteze pescarusul pus pe furat. Astfel de confruntari au loc de multe ori pe zi, chiar sub privirile clientilor. Ca doar pentru ei sunt angajatii in stare de razboi cu inaripatele.
"Daca nu debarasam rapid, vin pasarile si iau tot ce e pe masa. Iau pana si paharele si, daca nu gasesc nimic in ele, le lasa sa cada. Iau si telefoane mobile", spune managerul restaurantului. Sase pistoale cu apa formeaza arsenalul care asigura paza clientilor.
Cu sau fara pistoale, inaripatele sunt tot mai indraznete si agresive. Stau la panda pana reusesc sa pacaleasca vigilenta chelnerilor, iar clientii trebuie sa se astepte mereu la un atac fulgerator. Un bun motiv sa le stea mancarea in gat.
De cand au descoperit ca pot manca din farfuriile oamenilor, pescarusii nici macar nu mai ies in larg ca sa prinda peste. Iar managerii de restaurante nu au alta solutie decat sa isi mareasca stocul de pistoale cu apa. E singura arma acceptata, pentru ca pescarusii sunt aici protejati prin lege.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰