Antena Meniu Search
x

Donald Trump, rețetă de campanie: dans și multă lăudăroşenie. Sondajele îl contrazic

Donald Trump îşi conduce campania electorală ca pe show-ul de televiziune care l-a făcut celebru în toată lumea. Dansează şi se laudă cu frumuseţea lui în timpul mitingurilor electorale, imun parcă la sondajele care estimează că va pierde alegerile și scaunul de președinte al Statelor Unite.

de Redactia Observator

la 19.10.2020, 21:16

Vezi și
  • Donald Trump le-a reamintit americanilor că este imun la coronavirus
  • Joe Biden conduce în preferinţele electoratului american

Dansul cu care Donald Trump îşi încheie fiecare miting electoral a devenit rapid viral şi mulţi americani au început să îl imite.

Pe lângă talentul de dansator, Donald Trump se laudă în faţa susţinătorilor şi cu frumuseţea sa.

Donald Trump, președinte SUA: Am întrebat-o pe Prima Doamnă dacă sunt cel mai chipeş preşedinte care a existat vreodată. Ea mi-a răspuns: "Da. Desigur." Şi am mai întrebat-o cine ar putea să mă întreacă. Şi ea a spus: "John F. Kennedy arăta bine, dar nu se poate compara cu tine. Nimeni nu se poate compara cu tine, dragule".

Nu ratează ocazia nici să le reamintească americanilor că acum este imun la teribilul coronavirus.

Donald Trump, președinte SUA: Pot acum să sar în public şi să vă pup pe toţi. O să îi pup chiar şi pe bărbaţi. O să îi pup pe aceşti bărbaţi mari şi puternici de acolo. Nu o să îmi placă, dar o voi face.

Alte imagini virale cu liderul de la Casa Albă au fost filamte ieri la o biserică din Las Vegas. În timpul slujbei, Donald Trump scoate un teanc de bancnote din buzunar, le numără cu atenţie de mai multe ori, opreşte câteva, destul de puţine, şi le pune în cutia milei. Gestul a fost taxat rapid de americani, care îi transmit că şi pentru un meniu la un restaurant fast-food cheltuie mai mulţi bani.

Atitudinea relaxată pe care o afişează Donald Trump nu este justificată însă de sondajele de opinie. Joe Biden, despre care spune că este cel mai slab candidat la preşedinţie din istoria ţării, îl conduce cu o diferenţă de peste 7 procente în preferinţele electoratului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, rețetă de campanie: dans și multă lăudăroşenie. Sondajele îl contrazic