Antena Meniu Search
x

Reuters a publicat, din greseala, necrologul miliardarului George Soros

Agentia de presa Reuters a publicat pe site-ul acesteia necrologul miliardarului american de origine maghiara George Soros

Articolul aparut, din greseala, pe site-ul agentiei vorbeste despre toate crizele financiare pe care acesta le-a cauzat, pariind pe diverse monede si subliniaza, totodata, donatiile miliardarului pentru diverse cause liberale.

Cel mai important fapt din articol este duritatea necrologului, care il face pe Soros sa para un ipocrit, conform jurnalistilor de la businessinsider.com

Ulterior, Reuters a retras articolul si a postat pe contul sau de Twitter : “Reuters a publicat din greseala, in avans, necrologul finantistului si filantropului George Soros.Un purtator de cuvant al domnului Soros a spus ca omul de afaceri, care locuieste la New York, traieste si este sanatos. Reuters regreta eroarea comisa”.

Americanul a devenit celebru si bogat in anul 1992, in urma unei tranzactii istorice, prin care a facut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizand la bursa pe deprecierea lirei sterline. In martie 2012, averea sa era estimata la peste 20 de miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Reuters a publicat, din greseala, necrologul miliardarului George Soros