Antena Meniu Search
x

Revelion 2022 în lume. Primele țări care au intrat în Noul An

Insula Kiribati, Noua Zeelandă şi Australia au intrat deja în anul 2022 cu dorinţe care se vor îndeplinite! Peste tot, momentul a fost marcat de focuri de artificii grandioase şi de bucuria locuitorilor. De la mic la mare, oamenii s-au bucurat de petrecere alături de cei dragi, la temperaturi calde, de cel puţin 29 de grade celsius.

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 14:04

Vezi și

Prima țară care a intrat deja în 2022 este Tonga. După insulele din Pacific, următoarele țări care întâmpină Noul An sunt Australia și Noua Zeelandă. 

Trecerea în Noul An este marcată de tradiții unice și neobișnuite. În Japonia, care va celebra Revelionul la ora 17 (ora României), oamenii fac curățenie generală pentru a-l "primi pe zeul Toshigami". La templele budiste, clopotele sună de 108 ori.  

În Rusia, care va intra în 2022 la ora 23:00 (ora României), va răsuna imnul țării, urmat de focuri de artificii în Piața Roșie din Moscova. 

În acest an, din cauza răspândirii variantei Omicron, multe state europene au anulat evenimentele publice de Revelion, iar autoritățile au făcut apel către cetățeni să respecte restricțiile antipandemice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Revelion 2022 în lume. Primele țări care au intrat în Noul An