Antena Meniu Search
x

Magia Sărbătorilor se apropie! Rita Ora deschide sezonul de Crăciun

Londra se pregăteşte deja de Crăciun. Marile magazine îşi dezvăluie, încă de pe acum, iluminatul sărbătoresc, în speranţa de a atrage cât mai mulţi clienţi

Vezi și

Londra se pregăteşte deja de Crăciun. Marile magazine îşi dezvăluie, încă de pe acum, iluminatul sărbătoresc, în speranţa de a atrage cât mai mulţi clienţi

Mii de fani entuziaşti au întâmpinat-o pe Rita Ora la centrul comercial din vestul Londrei, pentru tradiţionala ceremonie a aprinderii luminilor de Crăciun. Momentul a fost într-adevăr spectaculos.

Fireşte, cântăreaţa de 23 de ani nu putea ieşi din scenă înainte de a interpreta câteva din hiturile care au adus-o, până acum, de patru ori în fruntea topului britanic.

În final, emoţionată, Rita Ora s-a înclinat în faţa publicului, ca mulţumire pentru aplauzele şi ovaţiile care i-au însoţit recitalul.

Cântăreaţa originară din Albania a dezvăluit, apoi, motivul emoţiilor sale: în adolescenţă, ea a locuit şi şi-a luat o slujbă anonimă chiar în cartierul care i-a făcut, acum, o primire triumfală. "Asta îmi aminteşte că e bine să munceşti din greu. Pentru mine este aproape ca o răsplată, ca să fiu sinceră, pentru că eu chiar am lucrat aici".

Rita Ora a mărturisit că este nerăbdătoare să înceapă un an nou. Într-adevăr, 2014 nu i-a adus doar satisfacţii: cu câteva luni în urmă, ea s-a despărţit de prietenul său, cel care i-a produs şi ultimul mare succes. Şi cu doar câteva zile în urmă a cunoscut un alt efect nedorit al celebrităţii: un hacker i-a spart contul de pe o reţea de socializare şi a anunţat lansarea unui nou cântec. Mesajul a fost reluat de câteva mii de ori înainte de a fi dezminţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Magia Sărbătorilor se apropie! Rita Ora deschide sezonul de Crăciun