Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Magia Sărbătorilor se apropie! Rita Ora deschide sezonul de Crăciun

Londra se pregăteşte deja de Crăciun. Marile magazine îşi dezvăluie, încă de pe acum, iluminatul sărbătoresc, în speranţa de a atrage cât mai mulţi clienţi

de Redactia Observator

la 04.11.2014 , 08:23

Londra se pregăteşte deja de Crăciun. Marile magazine îşi dezvăluie, încă de pe acum, iluminatul sărbătoresc, în speranţa de a atrage cât mai mulţi clienţi

Mii de fani entuziaşti au întâmpinat-o pe Rita Ora la centrul comercial din vestul Londrei, pentru tradiţionala ceremonie a aprinderii luminilor de Crăciun. Momentul a fost într-adevăr spectaculos.

Fireşte, cântăreaţa de 23 de ani nu putea ieşi din scenă înainte de a interpreta câteva din hiturile care au adus-o, până acum, de patru ori în fruntea topului britanic.

Vezi și

În final, emoţionată, Rita Ora s-a înclinat în faţa publicului, ca mulţumire pentru aplauzele şi ovaţiile care i-au însoţit recitalul.

Cântăreaţa originară din Albania a dezvăluit, apoi, motivul emoţiilor sale: în adolescenţă, ea a locuit şi şi-a luat o slujbă anonimă chiar în cartierul care i-a făcut, acum, o primire triumfală. "Asta îmi aminteşte că e bine să munceşti din greu. Pentru mine este aproape ca o răsplată, ca să fiu sinceră, pentru că eu chiar am lucrat aici".

Rita Ora a mărturisit că este nerăbdătoare să înceapă un an nou. Într-adevăr, 2014 nu i-a adus doar satisfacţii: cu câteva luni în urmă, ea s-a despărţit de prietenul său, cel care i-a produs şi ultimul mare succes. Şi cu doar câteva zile în urmă a cunoscut un alt efect nedorit al celebrităţii: un hacker i-a spart contul de pe o reţea de socializare şi a anunţat lansarea unui nou cântec. Mesajul a fost reluat de câteva mii de ori înainte de a fi dezminţit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Ştiri externe » Magia Sărbătorilor se apropie! Rita Ora deschide sezonul de Crăciun