Antena Meniu Search
x

Video Robert De Niro şi-a găsit "naşul". Casa actorului a fost spartă de hoţi: femeia care i-a intrat în locuinţă, arestată de 7 ori de la începutul lunii

"Naşul" şi-a găsit naşul. Celebrul actor Robert De Niro a fost călcat de un hoţ în toiul nopţii. Intrusul era o femeie care a venit să-i fure cadourile de sub bradul de Crăciun.

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 20:47

Vezi și

Robert De Niro a fost victima unui jaf cel puţin neobişnuit. Celebrul actor dormea la etajul casei sale din New York, când cineva a pătruns în locuinţa sa şi a început să încarce în sac cadourile de sub bradul de Crăciun. Forţele de ordine au intevenit rapid şi au prins hoţul în fapt. Supriza a fost cu atât mai mare cu cât este vorba de o femeie de 30 de ani, cu zeci de furturi la activ. Înainte a încercat să pătrundă şi în alte clădiri din zonă.

Femeia a fost arestată de şapte ori în câteva zile la începutul lunii decembrie

"Nu am omorât pe nimeni! Nu am fost la casa lui Robert De Niro", a declarat Shanice Aviles, femeia reţinută de autorităţi. Femeia a fost arestată de şapte ori în câteva zile la începutul lunii decembrie. "Poliţia o prinde, după care o eliberează în aceeaşi zi, aşa că nu are nimic de pierdut", a declarat Mike Alcazar, detectiv NYPD. Locuitorii zonei sunt îngrijoraţi, cu atât mai mult cu cât trăiesc într un cartier de lux. "Este interesant să auzi că o casă de aici a fost spartă. Zona aceasta este a bogaţilor", spune o persoană din zonă.

Actorul nu a comentat incidentul, dar a fost văzut la secţia de poliţie pentru declaraţii. Între timp, locuinţa sa din New York a fost atent inspectată de poliţişti şi detectivi, iar o echipă specializată în sistemele de securitate a schimbat încuietorile tuturor uşilor.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Robert De Niro şi-a găsit "naşul". Casa actorului a fost spartă de hoţi: femeia care i-a intrat în locuinţă, arestată de 7 ori de la începutul lunii