Antena Meniu Search
x

Roboţii sunt stăpâni la CES, cel mai mare târg de tehnologie al lumii

Roboţii par să fi pus stăpânire pe cel mai mare salon de tehnologie din lume! Sunt prezentaţi sub diferite forme, dimensiuni şi culori.

Vezi și

Roboţii par să fi pus stăpânire pe cel mai mare salon de tehnologie din lume! Prezentaţi sub diferite forme, dimensiuni şi culori, simpaticii roboţei au devenit vedete la târgul CES, destinat amatorilor de gadgeturi. Surprizele, însă, nu se opresc aici. Vizitatorii au avut ocazia să admire prima toaletă... vorbitoare! 

Neagră şi cu design futuristic. Aşa arată noua toaletă revoluţionară denumită Lumi. Prezentată pentru prima oară publicului, ea vine la pachet cu un set de funcţii incredibile: îşi încălzeşte singură colacul, îşi aprinde luminiţele incorporate, trage apa iar sfârşit lasă capacul jos. Totul cu ajutorul unor comenzi vocale, transmise tot de ea.

Vedetele expoziţiei tehonlogice au fost însă... roboţeii. Vizitatorii s-au lăsat numaidecât cuceriţi de micuţele maşinării pe nume Luca. Cu ochii mari şi bulbucaţi precum bufniţele, roboţeii Luca sunt pregătiţi oricând să-şi intre în rolul de educatori...sau chiar părinţi.

Luca nu este însă singurul robot care se implică în educaţia celor mici. Robotul Albert vine şi el în întâmpinarea copiilor cu vârste cuprinse între 4-6 ani. Cu un design amuzant, asemănător cu o pasăre, Albert le predă celor mici lecţii de viaţă. 

Un alt robot care a cucerit atenţia amatorilor de gadget-uri este Amy. Dacă la prima vedere Amy pare o menajeră electronică...în realitate acesta poate fi folosită şi în medicină pentru a le oferi consiliere pacienţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Roboţii sunt stăpâni la CES, cel mai mare târg de tehnologie al lumii