Antena Meniu Search
x

Un român de 49 de ani este căutat cu disperare de familie după ce a plecat singur spre Franța: ”Inima i s-ar putea opri în orice secundă”

Un român de 49 de ani este căutat cu disperare de familie, după ce a plecat sâmbătă din Almancil, Portugalia, spre Toulouse, Franța, fără să ajungă însă la destinație.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.04.2020, 09:57

Românul de 49 de ani a plecat spre Franța, însă nu a ajuns la destinație
Românul de 49 de ani este căutat de familie - Facebook
  • Românul de 49 de ani a plecat singur, cu mașina, spre Toulouse, Franța.
  • Familia susține că bărbatul are probleme cardiace foarte grave.

Bărbatul, care are probleme de sănătate, are telefonul închis și nu a ajuns la frontiera spaniolă, susține familia.

Acesta este tatăl meu în vârstă de 49 de ani, cu probleme grave de sănătate. Nu mai știm nimic de el de 2 zile. A plecat singur cu mașina pe 18.04 ora 22:00 din Almancil, Portugalia spre Toulouse, Franța; trecând prin Spania. Are telefonul închis, nu putem da de el, iar frontiera spaniolă nu a înregistrat acest vehicul la trecerea vamei”, spune Octavia, fiica bărbatului, într-o postare făcută pe Facebook.

”Vă rugăm din suflet cea mai mică informație ne poate fi de mare ajutor, nu vrem nimic decât să îl găsim teafăr și nevătamat, are probleme cardiace foarte grave inima i s-ar putea opri în orice secundă. Menționez că trebuia să ajungă în Franța pe 19.04 ora 10:00”, mai spune fiica bărbatului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român de 49 de ani este căutat cu disperare de familie după ce a plecat singur spre Franța: ”Inima i s-ar putea opri în orice secundă”