Antena Meniu Search
x

Un român s-a deghizat în mare afacerist şi a încercat să fure un ceas de 12.000 de euro, în Italia

Un bărbat de 56 de ani, cetăţean român, a fost arestat la Roma, după ce a încercat să fure un ceas în valoare de 12.000 de euro.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.11.2019, 14:24

- Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 56 de ani, cetăţean român, a fost arestat la Roma, după ce a încercat să fure un ceas în valoare de 12.000 de euro.

El s-a prefăcut a fi un mare afacerist, interesat de cumpărarea unui ceas foarte scump de la un alt om de afaceri. Întâlnirea a avut loc într-un hotel de lux din centrul istoric al Romei.

Planul de acasă nu se potriveşte cu cel din târg

Un român în vârstă de 56 de ani a pus ochii pe un ceas foarte valoros, estimat la 12.000 de euro, pe care l-a văzut pe un site de profil. N-a stat prea mult pe gânduri şi a stabilit o întâlnire cu proprietarul ceasului, susţinând că este un mare afacerist şi vrea să-l cumpere, potrivit tg24.info.

Întâlnirea a fost programată la un hotel de lux din centrul istoric al Romei.

Însă, la întâlnire, proprietarul ceasului s-a prezentat însoţit de fiul său, care avea să joace un rol cheie în toată aventura.

La finalul întâlnirii, pretinsul cumpărător și vânzătorul au schimbat câteva cuvinte despre pasiunea lor comună, ceasurile scumpe, apoi românul a cerut să mai vadă ceasul mult căutat.

Luând ceasul în mână, românul s-a prefăcut că analizează în detaliu ceasul şi s-a întors cu spatele la vânzător, moment în care a schimbat rapid ceasul scump cu o replică ieftină, pe care a înapoiat-o vânzătorului.

Din păcate pentru el, fiul victimei se afla într-un colţ al camerei care îi permitea să vadă mai mult decât vedea tatăl său, adică momentul în care românul a schimbat ceasurile. Tânărul nu a stat pe gânduri şi a sărit pe român, imobilizându-l până la sosirea carabinierilor.

Românul a fost arestat sub acuzaţia de tentativă de furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român s-a deghizat în mare afacerist şi a încercat să fure un ceas de 12.000 de euro, în Italia