Antena Meniu Search
x

Român arestat în Italia, după ce a vrut să-şi bată fosta iubită cu o bâtă de baseball

Un român de 47 de ani a fost arestat la Sansepolcro, în Italia, după ce a vrut să-şi bată fosta iubită cu o bâtă de baseball.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.01.2021, 14:26

Românul şi fosta lui iubită fuseseră implicaţi într-o relaţie, în urmă cu câţiva ani
Carabinierii l-au imobilizat cu greu pe român - La Nazione
  • Iubita românului fugise din ţară pentru a scăpa de teroare.
  • Românul este recidivist şi a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Românul a mers, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la casa în care stă fosta lui iubită, o româncă de 30 de ani, şi a început să-i strige numele şi să o ameninţe.

Conform La Nazione, femeia, extrem de agitată, a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj de carabinieri.

Oamenii legii, ajunşi la faţa locului, au observat doi bărbaţi aflaţi într-un conflict în faţa casei respective.

Au reuşit să-i despartă pe cei doi şi să-l dezarmeze pe bărbatul de 47 de ani de bâta de baseball. Mai mult, asupra agresorului au descoperit şi un baston telescopic.

S-a stabilit că celălalt bărbat implicat în conflict este tatăl vitreg al româncei care se săturase de ţipetele agresorului şi a încercat să-l pună la punct pe acesta.

Românul este recidivist şi a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni

Românul de 47 de ani a fost condus în arest şi pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni. Mai mult, cum românul este recidivist, el a primit deja mandat de arestare preventivă şi ar putea fi judecat în regim de urgenţă pentru a fi condamnat cât mai repede la închisoare.

Românca de 30 de ani, care locuieşte în Italia alături de fiul ei, de mama ei şi de tatăl ei vitreg, a mers la secţie pentru a depune plângere împotriva agresorului.

Le-a povestit anchetatorilor cum ea şi agresorul au fost implicaţi într-o relaţie în urmă cu mai mulţi ani, în România, dar s-a despărţit de el şi a fost obligată să fugă în Italia pentru a scăpa de teroarea în care era ţinută pe motiv că agresorul nu accepta încheierea relaţiei. După o perioadă de linişte în Italia, românca a început să aibă din nou dificultăţi, după ce fostul iubit i-a aflat adresa şi a început din nou să o terorizeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Român arestat în Italia, după ce a vrut să-şi bată fosta iubită cu o bâtă de baseball