Antena Meniu Search
x

Român dus la tribunal de o vecină de bloc, în Austria: "Se plânge că latră câinele meu. Dar nu am câine!"

Un român a fost dus la tribunal de o vecină de bloc, în Austria: "Se plânge că latră câinele meu. Dar nu am câine!". Femeie îl acuză și că a lovit-o, în ușa casei lui.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.09.2020, 11:25

Român din Austria
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Femeia spune că românul a scuipat-o și a insultat-o.
  • Nu există însă martori la incidentul reclamat de ea.

Judecătoria din Dornbirn, localitate austriacă în apropiere de granița cu Elveția, are pe rol un caz de violență între vecini, eveniment care a avut loc anul trecut, chiar de Crăciun.

Totul s-a întâmplat într-un bloc, unde o femeie de 55 de ani a fost deranjată de vecinii săi zgomotoşi, o familie de români. "M-am dus la ei și am sunat la sonerie. Când bărbatul a deschis ușa, l-am întrebat dacă nu poate sărbători în linişte.", a povestit femeia, la tribunal.

E spune ar fi primit un pumn și ar fi fost scuipată şi insultată. "De la incident am atacuri de panică şi dureri de cap în fiecare zi. Mai ales când aud vocile membrilor acestei familii.", susține femeia de 55 de ani, potrivit vn.at.

Vecinul, un român de 54 de ani, respinge acuzaţiile şi spune că este nevinovat. "Sunt nevinovat și un om corect! Nu am lovit-o niciodată pe această femeie. Pur și simplu nu-i place familia mea pentru că venim din România. Se plânge mereu de ceva! De exemplu, de câinele meu care latră! Dar nu am câine! De asemenea, nu arunc țigări pe jos.", spune românul acuzat.

Procesul e dificil, deoarece nu există martori, cu excepția familiei acuzatului, care se afla în ccasă, în momentul scandalului. Judecătorul a citat familia acuzatului ca martoră, la următoarea ședință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român dus la tribunal de o vecină de bloc, în Austria: "Se plânge că latră câinele meu. Dar nu am câine!"