Antena Meniu Search
x

Român filmat cum aruncă de pe un pod o tânără, în Italia. A încercat să o agaţe, n-a putut, aşa că a ucis-o

Un român a fost filmat cum aruncă de pe un pod o tânără, în Italia. A încercat să o agaţe, n-a putut, aşa că a ucis-o. Procurorii solicită judecarea imediată a lui Ştefan Iulian Căţoi, pentru care cer închisoare pe viaţă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.11.2019, 16:51

Un român a fost filmat cum aruncă de pe un pod o tânără, în Italia. A încercat să o agaţe, n-a putut, aşa că a ucis-o. Procurorii solicită judecarea imediată a lui Ştefan Iulian Căţoi, pentru care cer închisoare pe viaţă.

Românul în vârstă de 26 de ani continuă să nege că el a ucis-o pe Imen Chatbouri, fostă camioană de atletism din Tunisia, pe care a aruncat-o de pe un pod peste Tibru, pentru că tânăra în vârstă de 37 de ani i-a refuzat avansurile.

Au apărut imagini video de pe camerele de supraveghere din zona unde a avut loc crima şi se vede cum românul în vârstă de 26 de ani îşi urmăreşte victima, dintr-un bar pe cheiul Tibrului şi la un moment dat, în zona Trastevere o apucă efectiv de picioare şi o aruncă peste pod.

Imen a căzut în zona digului de la peste 6 metri înălţime şi a murit pe loc. Pe imagini se vede cum Căţoi o ia la fugă după ce o aruncă pe femeie, se duce pe dig, unde căzuse, îi ia mobilul şi apoi aşează corpul ca şi cum persoana decedată ar fi dormit, punând sacoul tunisiencei sub capul acesteia.

Pe acelaşi subiect

Crima a avut loc pe 2 mai, Căţoi a fost arestat după câteva zile, dar continuă să susţină că e inocent. Procurorii au reconstituit însă întreaga crimă şi românul e acuzat de ucidere cu premeditare, cerându-se ăentru el închisoare pe viţă, scrie Il Messagero.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Procurorii au arătat că cei doi se cunoşteau, petrecuseră seara într-un bar alături de iubitul olandez al tunisiencei, care o pălmuise gelos că e prea prietenoasă cu românul. Femeia a plecat singură, Căţoi a urmărit-o, a încercat să o seducă, dar a fost refuzat. Aşa că, sunt de părere procurorii, s-a răzbunat şi a ucis-o motiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Român filmat cum aruncă de pe un pod o tânără, în Italia. A încercat să o agaţe, n-a putut, aşa că a ucis-o