Antena Meniu Search
x

Român găsit mort în casă, în Italia, cadavrul ridicat cu măsuri stricte contra coronavirusului

Un român a fost găsit mort în casă, în Italia, iar cadavrul lui a fost ridicat cu măsuri stricte contra coronavirusului. Vecinii au sunat la numărul de urgență.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.03.2020, 10:24

Român mort în Italia
Român găsit mort în casă, în Italia, cadavrul ridicat cu măsuri stricte contra coronavirusului - vocepinarolese.it
  • Românul nu mai fusese văzut de vecini încă de vineri.
  • Bărbatul locuia singur, la Pinerolo.

Un român a fost găsit mort în casă, în Italia, iar cadavrul lui a fost ridicat cu măsuri stricte contra coronavirusului. Vecinii au sunat la numărul de urgență.

Încă de vineri noaptea vecinii nu îl mai văzuseră pe F.D., un român de 64 de ani care locuia singur în apartamentul său din via Bignone, în Pinerolo, Italia. De obicei vecinii îi duceau prânzul, iar luni s-au îngrijorat și au decis să cheme ajutoare.

La fața locului au ajuns două echipe de pompieri de la Pinerolo 71 și 72, scrie vocepinerolese.it. Pompierii, cu ajutorul autocamionului cu scară, au intrat în apartamentul bărbatului și l-au găsit fără viață în dormitorul său. Televizorul era încă deschis.

La locuința românului au sosit și două ambulanțe de la 118, dar și carabineri. Din cauza epidemiei de coronavirus, cadavrul a fost scos din casă cu toate măsurile de precauție împotriva virusului.

Potrivit unei examinări inițiale, românul a murit din cauze naturale, dar vor fi făcute mai multe teste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » Stiri externe » Român găsit mort în casă, în Italia, cadavrul ridicat cu măsuri stricte contra coronavirusului