Antena Meniu Search
x

Român găsit mort într-un râu, în Spania. Bărbatul avea 48 de ani

Un român de 48 de ani din Spania a fost găsit mort, prăbușit în canalul unui râu care trece prin orașul Calatayud. Cadavrul era într-o stare avansată de descompunere, așa că polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cum a murit bărbatul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.10.2020, 19:12

Român găsit mort într-un râu, în Spania. Bărbatul avea 48 de ani
Român găsit mort într-un râu, în Spania. Bărbatul avea 48 de ani - heraldo.es
  • Cadavrul românului a fost descoperit duminică, în jurul orei 15.00, de câteva persoane care se plimbau de-a lungul canalului râului Jalon.
  • Pe trupul românului au fost descoperite numeroase leziuni, însă la prima vedere par a fi cauzate de resturi purtate de apa râului.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi un om fără adăpost care în ultimele zile a frecventat împrejurimile orașului Calatayud din Spania, însă identitatea sa completă încă nu este confirmată.

Pe trupul românului au fost descoperite numeroase leziuni, însă la prima vedere par a fi cauzate de resturi purtate de apa râului. 

Cadavrul românului a fost descoperit duminică, în jurul orei 15.00, de câteva persoane care se plimbau de-a lungul canalului râului Jalon, scrie heraldo.es.

Poliția Națională, Poliția Locală, voluntarii din grupul regional de protecție civilă și pompierii din Consiliul Provincial din Zaragoza s-au deplasat în zonă și au recuperat corpul neînsuflețit din apă. 

Un ONG a asigurat transferul acestuia la Institutul de Medicină Legală din Aragon.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român găsit mort într-un râu, în Spania. Bărbatul avea 48 de ani