Meniu
Search
x

Un român proprietar al unui magazin alimentar împarte hrană celor aflați în dificultate, în Italia

Un român din Italia, proprietar al unui magazin alimentar, a decis să împartă hrană celor puși în dificultate de pandemia de coronavirus.

De Cristi Ioniţă la 27.03.2020, 16:19
  • Un român proprietar al unui magazin alimentar împarte hrană celor aflați în dificultate, în Italia
  • Românul oferă ouă și alte produse alimentare

Un român din Italia, proprietar al unui magazin alimentar, a decis să împartă hrană celor puși în dificultate de pandemia de coronavirus.

Se întâmplă în orașul Bracciano, localitate situată în apropiere de capitala Romei. 

Conform Terzo Binario, mânat de ideea conform căreia decât să rămână cu marfa în magazin până se strică mai bine o împarte celor nevoiași, românul, a cărui identitate nu a fost dată publicității, împarte celor aflați în dificultate ouă și alte alimente.

Totul se dorește a fi un semn de apropiere și suport într-o comunitate pusă în mare dificultate de pandemia de coronavirus.

Cazul amintește de cel al Mariei Blaj, din Bologna, care se trezește în fiecare dimineață la ora 04.00 pentru a pregăti micul dejun pentru angajații spitalului din Bologna care sunt practic în luptă directă cu pandemia de coronavirus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un român proprietar al unui magazin alimentar împarte hrană celor aflați în dificultate, în Italia