Antena Meniu Search
x

Român mort în condiţii suspecte în Italia. S-a răsturnat cu scuterul

Un român de 25 de ani şi-a pierdut viaţa, weekendul trecut, în Ladispoli, localitate situată la circa 35 de kilometri de Roma, capitala Italiei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.06.2019, 15:33

Tânărul era experimentat într-ale condusului de scuter
Aşa arăta scuterul după accident - Etruria News

Un român de 25 de ani şi-a pierdut viaţa, weekendul trecut, în Ladispoli, localitate situată la circa 35 de kilometri de Roma, capitala Italiei.

Tânărul locuia de mai mulţi ani în oraşul respectiv, alături de părinţii lui. În noaptea de duminică spre luni, tânărul şi-a înştiinţat telefonic părinţii că vine acasă, dar nu a mai ajuns.

Conform Etruria News, tânărul circula cu un scuter Honda. La un moment dat, într-o intersecţie, a pierdut controlul motorului şi s-a răsturnat.

Alertate de zgomotul puternic, mai multe persoane care locuiau în zonă au solicitat intervenţia unui echipaj medical. Din păcate, însă, doctorii nu au mai putut să-i salveze viaţa.

Ancheta urmează să stabilească motivul pentru care românul a pierdut controlul scuterului. Părinţii băiatului nu îşi pot explica tragedia în condiţiile în care acesta era un experimentat conducător de scutere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Român mort în condiţii suspecte în Italia. S-a răsturnat cu scuterul