Antena Meniu Search
x

Tragedie românească în Italia! Adrian a pierit la locul de muncă strivit de un camion. Primarul declară zi de doliu pentru tânărul de 33 de ani

Un tânăr român de 33 de ani a murit, joi, în Italia, după ce a fost strivit de un camion la locul de muncă.

Un tânăr român de 33 de ani a murit, joi, în Italia, după ce a fost strivit de un camion la locul de muncă.

Tragedia s-a petrecut în orașul Giugliano, în provincia Napoli, unde Adrian Cătălin a fost strivit de un camion care efectua o manevră, în curtea unei companii specializate în eliminarea deșeurilor alimentare.

Medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru român.

Primarul orașului Giugliano a declarat doliu în întreaga localitate, pentru a comemora dispariția tragică a muncitorului român, informează Napoli Today.

„Într-o fabrică din zona industrială a orașului nostru a avut loc un accident tragic, care a costat viața unui lucrător de origine română. Este ceva teribil, care ne afectează profund pe fiecare dintre noi în parte. Întregul oraș, primarul, consiliul local, ne alăturăm durerii familiei și colegilor muncitorului decedat. Administrația municipală va proclama doliu în întreaga localitate”, a scris Antonio Poziello, primarul orașului Giugliano pe pagina sa Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Tragedie românească în Italia! Adrian a pierit la locul de muncă strivit de un camion. Primarul declară zi de doliu pentru tânărul de 33 de ani