Antena Meniu Search
x

Român rănit grav în urma unui accident ciudat de muncă produs într-o spălătorie auto din Italia

Un român de 53 de ani a ajuns în stare gravă la spital, joi, după ce a fost implicat într-un accident de muncă produs într-o spălătorie auto din Italia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.12.2019, 15:33

Se consideră că românul are şanse mici de supravieţuire
Românul a fost transportat în stare de inconştienţă la spital - Profimedia

Un român de 53 de ani a ajuns în stare gravă la spital, joi, după ce a fost implicat într-un accident de muncă produs într-o spălătorie auto din Italia.

Nu se ştie exact cum sau din ce motiv, însă românul, rezident în Sarsina, provincia Forli-Cesena, a ajuns într-o zonă în care accesul era strict interzis şi a fost lovit violent de un dispozitiv în piept, producându-i răni grave inclusiv la nivelul gâtului.

Mesajul transmis de proprietarul spălătoriei în care a fost rănit românul

Conform Il Resto del Carlino, colegii de muncă ai românului au solicitat intervenţia de urgenţă a medicilor, iar aceştia l-au transportat pe român în comă la spital.

Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat cu exactitate la faţa locului.

Şansele de supravieţuire ale românului sunt minime.

Interogat de poliţişti, proprietarul spălătoriei auto a precizat că siguranţa angajaţilor a fost întotdeauna pe primul loc şi că un asemenea accident nu s-a mai produs în cei peste 30 de ani de când a fost înfiinţată spălătoria.

Mai mult, proprietarul spălătoriei a spus şi că românul era un profesionist desăvârşit, executându-şi sarcinile fără probleme.

Ancheta continuă în acest caz, poliţiştii căutând să stabilească dinamica poveştii, dar şi să afle motivul care l-a împins pe român să ajungă în zona respectivă a spălătoriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Român rănit grav în urma unui accident ciudat de muncă produs într-o spălătorie auto din Italia