Antena Meniu Search
x

Român rănit grav într-un accident de muncă în Italia. Colegul său, interogat de poliţişti

Un român de 38 de ani a fost internat în stare gravă la Cesena, în Italia, după ce luni a fost implicat într-un accident de muncă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.01.2020, 18:38

Românul rănit grav, transportat de urgenţă la spital
Un conaţional al românului rănit grav este bănuit de agresiune - Ancona Today

Un român de 38 de ani a fost internat în stare gravă la Cesena, în Italia, după ce luni a fost implicat într-un accident de muncă.

Primele informaţii arată că românul a fost găsit în stare gravă într-un popas situat pe Autostrada A14, care face legătura între Bologna şi Taranto.

Conform Ancona Today, românul prezenta răni la nivelul capului şi era inconştient, iar alături de el se afla un conaţional.

Victima a fost stabilită şi transportată de urgenţă la spitalul din Cesena, în timp ce al doilea român a fost dus la secţia de poliţie pentru a fi interogat în legătură cu ce s-a întâmplat.

Acesta le-ar fi spus poliţiştilor că el şi victima lucrau în construcţii în Riccione.

Victima s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de pe o scară, lovindu-se zdravăn la cap.

În loc să solicite ajutor, al doilea român ar fi urcat victima în autoutilitară şi ar fi încercat să o transporte cu propriile forţe la spital.

Pentru că pe drum victima ar fi început să se simtă tot mai rău, şoferul autoutilitarei a tras pe dreapta în popasul respectiv şi a solicitat intervenţia unui echipaj medical.

Poliţiştii pun sub semnul întrebării declaraţia celui de-al doilea român şi nu exclud posibilitatea ca victima să fi fost agresată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Român rănit grav într-un accident de muncă în Italia. Colegul său, interogat de poliţişti