Antena Meniu Search
x

Român acuzat că a exploatat o tânără, reţinut pe Fiumicino chiar înainte de îmbarcare

Poliţiştii italieni anunţă că au reuşit să captureze un român de 27 de ani, din Chieti, chiar înainte ca acesta să urce într-un avion, pe aeroportul din Fiumicino, cu destinaţia România.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.09.2019, 18:09

Românul este acuzat că a exploatat o conaţională în Italia
Românul a fost prins pe Fiumicino, înainte de îmbarcare - Hepta

Poliţiştii italieni anunţă că au reuşit să captureze un român de 27 de ani, din Chieti, chiar înainte ca acesta să urce într-un avion, pe aeroportul din Fiumicino, cu destinaţia România.

Bărbatul este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum sechestrare, lovire şi alte violenţe şi proxenetism şi ar fi putut scăpa, dacă poliţiştii italieni nu interveneau în ultimul moment.

Românul a exploatat o conaţională în Italia

Conform Roma Today, românul este acuzat că a exploatat o româncă de 23 de ani care a avut nevoie de cinci ani pentru a prinde curaj şi a depune plângere împotriva suspectului.

Sursa amintită precizează că românca a plecat în 2014 în Italia, când avea doar 18 ani. Abia născuse un copil şi a sperat că va munci pe bani frumoşi în Italia, pentru a asigura un viitor bun bebeluşului lăsat acasă, în grija bunicilor.

De cum a ajuns în Italia, tânăra a intrat pe mâna celui care a profitat de ea timp de cinci ani. Iniţial, bărbatul s-a purtat foarte bine cu ea. I-a asigurat cazare şi i-a promis găsirea unui loc potrivit de muncă.

Ulterior, lucrurile s-au schimbat radical. Bărbatul i-a solicitat să întreţină relaţii sexuale în schimbul găzduirii şi a obligat-o să se prostitueze.

Fata a avut de mai multe ori ocazia de a scăpa, dar a ratat momentele de teamă.

A prins curaj abia în momentul în care suspectul a ameninţat că va merge în România şi va da foc la casa în care este crescut bebeluşul tinerei.

Dat în gât la poliţie, românul a căutat să fugă în ţara natală. A fost prins chiar pe aeroportul Fiumicino, înainte să se îmbarce în avionul care l-ar fi putut face scăpat măcar pentru moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Român acuzat că a exploatat o tânără, reţinut pe Fiumicino chiar înainte de îmbarcare