Antena Meniu Search
x

Sfârșit cumplit pentru un român în Italia! Bărbatul a fost tăiat în patru de un tren, călătorii povestind scene de groază

Un român a avut parte de un sfârșit cumplit într-o gară din localitatea italiană Carrara, în Toscana, scrie presa locală.

Roman ucis de tren, in Italia - Foto: Facebook

Un român a avut parte de un sfârșit cumplit într-o gară din localitatea italiană Carrara, în Toscana, scrie presa locală.

Potrivit Genova Post, românul de 55 de ani și-a găsit sfârșitul, fiind călcat de un tren care se îndrepta spre Pisa, după ce ar fi încercat să traverseze calea ferată trecând peste șine, în loc să folosească pasajul subteran.

Călătorii au povestit scene de groază petrecute vineri seară, în gara din Carrara-Avenza. O femeie a sunat panicată la 112, după ce aceasta a fost lovită de o parte din corpul românuli, care ar fi zburat pe peron de sub roțile trenului.

Se pare că trupul bărbatului a fost tăiat în patru, unele fiind recuperate la circa 100 de metri distanță de la intrarea în stația de tren. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Sfârșit cumplit pentru un român în Italia! Bărbatul a fost tăiat în patru de un tren, călătorii povestind scene de groază