Român ucis de un fost militar italian ajuns om al străzii, la Roma

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 08.05.2020, 16:40.
Actualizat: 08.05.2020, 16:43

Un român de 37 de ani ar fi fost ucis joi seara, la Roma, în Italia, de un fost militar italian ajuns om al străzii.

Massimo Galioto ar fi fost implicat și în alte incidente violente

Massimo Galioto ar fi fostul militar italian care a ucis un român la Roma

Roma Today

Un român de 37 de ani ar fi fost ucis joi seara, la Roma, în Italia, de un fost militar italian ajuns om al străzii.

Tragedia s-ar fi petrecut pe pista de biciclete de sub Ponte Sisto.

Conform Roma Today, românul a fost găsit fără suflare și prezenta mai multe urme de violență în special la nivelul capului.

Oamenii legii au intervenit la fața locului și au audiat mai mulți oameni ai străzii.

Și-au dat seama că Massimo Galioto este criminalul, în momentul în care acesta a încercat să fugă de la fața locului.

Bărbatul, fost militar italian, ajuns om al străzii, a fost imobilizat.

Ancheta a scos la iveală faptul că Galioto și românul, identificat drept E. P. S., erau ambii fără adăpost și au fost implicați într-un conflict.

Galioto și-a pierdut cumpătul, l-a lovit de mai multe ori la nivelul feței și chiar și-a asmuțit câinele asupra victimei.

Galioto a mai avut probleme cu legea. A petrecut cinci luni în închisoare, fiind suspectat în uciderea studentului american Beau Salomon.

Salomon, 19 ani, a murit în iulie 2016, după ce ar fi fost împins în apele râului Tibru aproximativ în aceeași zonă în care a fost ucis și românul de 38 de ani.

Galioto a fost vizat și în cazul respectiv însă, în cele din urmă, s-a stabilit că nu există suficiente dovezi care să-l incrimineze astfel că a fost achitat.

Mai mult, fostul militar italian a mai fost implicat și în alte incidente. În septembrie 2018 și în septembrie 2019 a atacat echipaje de poliție.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.